Tärkeä oikeudellinen huomautus 

Näillä verkkosivuilla oleviin tietoihin liittyy vastuuvapauslauseke, tekijänoikeusilmoitus ja tietosuojaa koskevia määräyksiä.

Sisältö

Vastuuvapauslauseke

Euroopan alueiden komitea ylläpitää verkkosivustoa parantaakseen yleisön mahdollisuuksia saada tietoja komitean toiminnasta ja Euroopan unionin toimintapolitiikoista yleensä. Tavoitteena on saada uudet tiedot sivuille nopeasti ja pitää ne ajan tasalla. Pyrimme korjaamaan tietoomme tulleet virheet.

Euroopan alueiden komitea ei kuitenkaan ole vastuussa näillä verkkosivuilla julkaistuista tiedoista.

Tiedot

  • ovat yleisluonteisia eivätkä koske tiettyjen yksittäisten henkilöiden tai tahojen erityistilanteita
  • eivät ole välttämättä kattavia, täydellisiä, täsmällisiä tai ajantasaisia
  • sisältävät joskus linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, jotka eivät ole komitean valvonnassa ja joista komitea ei vastaa
  • eivät sisällä ammatillisia tai oikeudellisia neuvoja (neuvojen saamiseksi erityiskysymyksissä on aina paras ottaa yhteyttä pätevään ammattilaiseen).

Emme voi taata, että verkossa julkaistu asiakirja vastaa täydellisesti virallisesti hyväksyttyä tekstiä. Vain Euroopan unionin virallisessa lehdessä julkaistua Euroopan unionin lainsäädäntöä pidetään todistusvoimaisena.

Tavoitteenamme on minimoida teknisten häiriöiden aiheuttamat haitat. Jotkin tiedot sivuillamme on kuitenkin saatettu luoda tai muokata sellaiseen muotoon tai sellaisiin tiedostoihin, jotka eivät ole virheettömiä, emmekä voi taata, ettei palvelumme keskeydy tai etteivät kyseiset ongelmat muutoin vaikuta siihen. Euroopan alueiden komitea ei vastaa tämänkaltaisista ongelmista, jotka aiheutuvat tämän sivuston tai ulkopuolisiin sivustoihin johtavien linkkien käyttämisestä.

Tämän vastuuvapauslausekkeen tarkoituksena ei ole rajoittaa Euroopan alueiden komitean vastuuta vastoin sovellettavan kansallisen lain vaatimuksia tai poistaa komitean vastuuta seikoista, joiden osalta vastuuta ei voida poistaa sovellettavan kansallisen lain mukaan.

Tekijänoikeusilmoitus

© Euroopan unioni, 1995–2019

Jollei toisin ilmoiteta, jäljentäminen on sallittua, kunhan lähde mainitaan.

Silloin kun teksti- ja multimedia-aineiston (ääni-, kuva-, ohjelmisto- ym. aineiston) jäljentäminen tai käyttö edellyttää ennakkolupaa, edellä mainittu yleinen lupa jäljentää aineistoa ei ole voimassa. Käyttöön liittyvät rajoitukset ilmoitetaan tällöin selkeästi ennakkoluvassa.

Moderointipolitiikka sosiaalisessa mediassa

Olemme läsnä sosiaalisessa mediassa!
Euroopan alueiden komitea tarjoaa foorumin, jossa keskitytään EU:n alueisiin ja kuntiin. Komitea on sosiaalisessa mediassa läsnä muun muassa Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, Instagramissa ja YouTubessa. Komitea suhtautuu avoimesti kaikkiin poliittisiin näkemyksiin, ajatuksiin ja katsomuksiin ja kannustaa osallistumaan verkkokeskusteluihin. Sisältöä saa kommentoida ja jakaa.

Periaatteet
Pyydämme noudattamaan hyvän käytöksen perusperiaatetta. Emme hyväksy hyökkääviä kommentteja tai loukkaavaa ja epäasianmukaista kieltä. Muita käyttäjiä ja yhteisiä perusperiaatteitamme kohtaan tulee osoittaa kunnioitusta. Torjumme rasismin, muukalaisvihan ja uskontoon, etniseen alkuperään, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen perustuvan syrjinnän. Emme hyväksy kehotuksia väkivaltaan ja vihapuheeseen. Säännöissä kielletään myös kommentit, jotka ovat solvaavia, laittomia tai joihin sisältyy tekijänoikeusloukkauksia. Tämäntyyppiset kommentit poistetaan, ja käyttö voidaan estää niiltä, jotka käyttävät toistuvasti loukkaavaa kieltä, sekä niiltä, jotka esiintyvät julkisuuden henkilöinä tai käyttävät valetilejä. Varaamme oikeuden poistaa roskapostina viestit, jotka ovat turhaan toistavia, erittäin pitkiä tai häiritseviä yhteisön kannalta, sekä ei-toivotun mainonnan. Odotamme kommentteja, jotka liittyvät aiheeseen ja edistävät käynnissä olevia keskusteluja.

Hallinnointi
Sosiaalisen median alustat kuuluvat Euroopan alueiden komitean "sosiaalinen ja digitaalinen media, julkaisut" -yksikön vastuualueeseen, ja kollegat muista osastoista antavat sisällöllistä tukea. Tiettyjen tilien seuraaminen ei tarkoita, että hyväksymme tilit tai niillä jaetun sisällön. Käytämme useita olemassa olevia tai uusia aihetunnisteita (#) liittyäksemme mukaan ryhmäkeskusteluihin ja osallistuaksemme asiaankuuluviksi katsomiimme mielipiteiden vaihtoihin. Emme kuitenkaan ota vastuuta mistään näiden aihetunnisteiden kattamasta sisällöstä, jota emme ole itse kehittäneet.
Pyrimme korjaamaan tietoomme tulleet virheet. Emme vastaa minkään kolmannen osapuolen tai ulkopuolisen sivuston sisällöstä tai toiminnasta.
Pyrimme vastaamaan mahdollisimman moniin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti. Jäikö viesti meiltä huomaamatta? Pyydämme ilmoittamaan siitä alla olevaan sähköpostiosoitteeseemme.

Valokuvat
Kaikki kanavillamme julkaistut valokuvat ovat Euroopan unionin tekijänoikeuden alaisia, ellei toisin ilmoiteta. Valokuvia, jotka on merkitty ©Euroopan unioni, voi käyttää vapaasti, kunhan lähde mainitaan. Niitä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin eikä loukkaavalla tavalla. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki kanavillamme julkaistu sisältö on yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) mukaista. Jos oikeutta yksityisyyteen tai teollis- ja tekijänoikeuksia kuitenkin katsotaan loukatun, tulee komiteaan ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Henkilötiedot
Keräämme tilastollisia tarkoituksia varten yhdistettyjä tietoja sosiaalisen median kanaviemme käyttäjistä. Käytämme Talkwalker-välinettä yhdistettyjen tietojen keräämiseen ja visualisointiin tilastollista tutkimusta varten, eikä seuraajiemme henkilötietoja käsitellä missään tapauksessa. Tietojen keruu kuuluu kunkin sosiaalisen median alustan käyttäjä- ja lisenssisopimusten piiriin.

Lisätietoa:
socialmedia@cor.europa.eu
Päivitetty viimeksi kesäkuussa 2019.

Henkilötietojen suoja

Euroopan unioni on sitoutunut turvaamaan käyttäjien yksityisyyden suojan. Yksilöiden suojelu EU:n toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä perustuu 23. lokakuuta 2018 annettuun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen (EU) 2018/1725 luonnollisten henkilöiden suojelusta unionin toimielinten, elinten ja laitosten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta sekä asetuksen (EY) N:o 45/2001 ja päätöksen N:o 1247/2002/EY kumoamisesta.

Nämä yleiset periaatteet kattavat koko Euroopan unionin toimielinten verkkosivustojen joukon europa.eu-verkkoalueella.

Vaikka verkkosivustoja voi selata suurimmaksi osaksi antamatta henkilötietoja, tietyissä tapauksissa henkilötiedot tarvitaan pyydettyjen sähköisten palvelujen toimittamiseksi.

Tällaisia tietoja edellyttävien verkkosivujen osalta tietoja käsitellään edellä mainitussa asetuksessa kuvatun toimintatavan mukaisesti ja annettujen tietojen käytöstä kerrotaan asianomaisissa tietosuojaselosteissa.

Näissä tapauksissa

  • rekisterinpitäjä selvittää jokaisen sähköisen palvelun osalta, mihin tarkoitukseen ja millä keinoin henkilötietoja käsitellään, ja varmistaa, että kulloisenkin sähköisen palvelun yhteydessä noudatetaan tietosuojaperiaatteita
  • kussakin toimielimessä tietosuojasta vastaava henkilö varmistaa, että asetuksen säännöksiä sovelletaan, ja neuvoo rekisterinpitäjiä näille kuuluvien velvollisuuksien täyttämisessä (ks. asetuksen 43–45 artikla).
  • Euroopan tietosuojavaltuutettu toimii kaikkien toimielinten riippumattomana valvontaviranomaisena (ks. asetuksen 52–60 artikla).

Euroopan unionin toimielinten verkkosivuilla europa.eu-verkkoalueella on linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. Koska emme valvo näitä sivustoja, suosittelemme tutustumista niiden tietosuojaperiaatteisiin.

Mitä tarkoittaa sähköinen palvelu?

Europa-palvelimen sähköinen palvelu on internetissä tarjottava palvelu tai resurssi, jonka avulla voidaan parantaa yhtäältä kansalaisten ja yritysten ja toisaalta EU:n toimielinten välistä viestintää.

Europa-palvelimen verkkosivuilla on tarjolla kolmenlaisia sähköisiä palveluja:

  • tiedotuspalvelut, jotka tarjoavat kansalaisille, tiedotusvälineille, yrityksille, viranomaisille ja muille päättäjille helpon ja tehokkaan tiedonsaannin, mikä lisää EU:n politiikan ja toimien avoimuutta ja niiden ymmärtämistä
  • vuorovaikutteiset viestintäpalvelut, jotka mahdollistavat paremman yhteyden kansalaisiin, yrityksiin, kansalaisyhteiskuntaan ja julkisiin toimijoihin ja helpottavat siten toimintapoliittisia kuulemisia ja palautemekanismeja, jotta voidaan edistää EU:n politiikkojen, toimien ja palvelujen työstämistä
  • asiointipalvelut, joiden välityksellä pystytään muun muassa hoitamaan EU:n hankintoihin, rahaliikenteeseen tai rekrytointiin liittyviä perusasioita, ilmoittautumaan tapahtumiin ja hankkimaan asiakirjoja.

Yksilöidyn tietosuojaselosteen sisältämät tiedot

Yksilöidyissä tietosuojaselosteessa on selitettävä seuraavasti, mihin tietoja käytetään:

  • Mitä tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja millä keinoin. EU kerää henkilötietoja ainoastaan erikseen määriteltäviin tarkoituksiin tarvittavan määrän. Tietoja ei saa käyttää sellaisiin muihin tarkoituksiin, jotka ovat yhteensopimattomia sen tarkoituksen kanssa, johon ne on alun perin kerätty.
  • Kenelle tiedot luovutetaan. EU luovuttaa tietoa kolmansille osapuolille vain, jos se on tarpeen mainittua tarkoitusta tai mainittuja tarkoituksia varten, ja vain erikseen mainituille vastaanottajille tai vastaanottajaryhmille. EU ei luovuta henkilötietoja suoramarkkinointitarkoitukseen.
  • Miten tiedot voidaan hankkia tarkistettaviksi ja tarvittaessa oikaistaviksi. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä pakottavien ja perusteltujen syiden vuoksi, paitsi jos tietojen kerääminen on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai sellaisen sopimuksen täyttämiseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai jos tietoja käytetään sellaiseen tarkoitukseen, johon rekisteröity on antanut yksiselitteisen suostumuksensa.
  • Kuinka kauan tietoja säilytetään. EU säilyttää tiedot vain niin kauan kuin on tarpeen tietojen keräämisen tarkoituksen täyttämistä tai jatkokäsittelyä varten.
  • Minkälaisia turvatoimenpiteitä toteutetaan estämään mahdollinen tietojen väärinkäyttö ja luvaton pääsy tietojärjestelmiin.
  • Kehen voi ottaa yhteyttä, jos haluaa esittää kysymyksiä tai tehdä valituksen.

Miten käsittelemme sähköpostiviestejä?

Monissa Europa-palvelimen sivustoissa on yhteystiedot-linkki, joka avaa sähköpostiohjelman kommenttien lähettämiseksi tiettyyn asiointipostilaatikkoon.

Viestin lähettäjän henkilötietoja kerätään ainoastaan siinä määrin kuin on tarpeen viestiin vastaamisen kannalta. Jos sähköpostilaatikon hallinnointiryhmä ei pysty vastaamaan kysymykseen, se lähettää sähköpostin edelleen toiseen yksikköön. Kysyjälle ilmoitetaan sähköpostitse, mihin yksikköön kysymys on toimitettu.

Jos sähköpostiviestin ja siihen liittyvien henkilötietojen käsittelystä on kysyttävää, voi kysymykset parhaiten sisällyttää asianomaiseen viestiin.

Asiakirjat

  • Privacy statement (Recording of the Bureau, Plenary session and the Conference of Presidents)

  • Privacy statement (Recording of external meetings of the Bureau)

  • Tietosuojaseloste_Akkreditointi

    Saatavilla olevat kielet (22)
    1. български(86.91 KB - DOCX)Nouda
      Декларация за поверителност
    2. Čeština(138.95 KB - DOCX)Nouda
      PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: AKREDITACE
    3. dansk(96.27 KB - DOCX)Nouda
      Akkreditering databeskyttelseserklæring
    4. Deutsch(93.86 KB - DOCX)Nouda
      DATENSCHUTZERKLÄRUNG: AKKREDITIERUNG
    5. eesti(99.52 KB - DOCX)Nouda
      ISIKUANDMETE KAITSE AVALDUS: KÜLASTAJATE AKREDITEERIMINE
    6. ελληνικά(98.03 KB - DOCX)Nouda
      Δήλωση απορρήτου σχετικά με τη διαπίστευση
    7. English(94.87 KB - DOCX)Nouda
      Accreditation privacy statement
    8. español(92.57 KB - DOCX)Nouda
      Declaración de confidencialidad: acreditación de visitantes
    9. français(90.05 KB - DOCX)Nouda
      Déclaration de confidentialité - accréditation des visiteurs
    10. hrvatski(92.85 KB - DOCX)Nouda
      Accreditation privacy statement
    11. italiano(88.39 KB - DOCX)Nouda
      Accreditamento dati personali
    12. latviešu(92.87 KB - DOCX)Nouda
      Paziņojums par privātumu: apmeklētāju akreditācija
    13. lietuvių(95.02 KB - DOCX)Nouda
      Accreditation privacy statement
    14. magyar(89.67 KB - DOCX)Nouda
      Akkreditáció adatvédelmi nyilatkozat
    15. Malti(85.5 KB - DOCX)Nouda
      STQARRIJA TA PRIVATEZZA:AKKREDITAZZJONI
    16. Nederlands(86.93 KB - DOCX)Nouda
      Privacyverklaring_accreditatie
    17. polski(143.33 KB - DOCX)Nouda
      Oświadczenie o ochronie prywatności_Akredytacja
    18. português(94.99 KB - DOCX)Nouda
      Declaração de privacidade_Acreditação
    19. română(81.7 KB - DOCX)Nouda
      DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE
    20. slovenčina(85.67 KB - DOCX)Nouda
      Vyhlásenie o ochrane osobných údajov_Akreditácia
    21. slovenščina(73.61 KB - DOCX)Nouda
      Izjava o varstvu osebnih podatkov: Akreditacija za obiskovalce
    22. suomi(80.68 KB - DOCX)Nouda
      Tietosuojaseloste_Akkreditointi
    23. svenska(90.34 KB - DOCX)Nouda
      Ackreditering av besökare
    Etsitkö muuta kieltä, jota ei ole luettelossa?Miksei sitä ole saatavilla?
  • Tietosuojaseloste: videovalvonta

    Saatavilla olevat kielet (22)
    1. български(89.03 KB - DOCX)Nouda
      Политика на видеонаблюдение
    2. Čeština(92.96 KB - DOCX)Nouda
      Prohlášení o ochraně osobních údajů získaných kamerovým dohledem
    3. dansk(91.42 KB - DOCX)Nouda
      videoovervågningspolitik
    4. Deutsch(93.97 KB - DOCX)Nouda
      Datenschutzerklärung: Videoüberwachung
    5. eesti(101.11 KB - DOCX)Nouda
      Isikuandmete kaitse avaldus: videovalve
    6. ελληνικά(98.95 KB - DOCX)Nouda
      Δήλωση περί απορρήτου: βιντεοεπιτήρηση
    7. English(69.39 KB - DOCX)Nouda
      Video surveillance policy
    8. español(100.32 KB - DOCX)Nouda
      Videovigilancia
    9. français(95.12 KB - DOCX)Nouda
      Déclaration de confidentialité - vidéosurveillance
    10. hrvatski(97.59 KB - DOCX)Nouda
      Izjava o zaštiti osobnih podataka: videonadzor
    11. italiano(94.57 KB - DOCX)Nouda
      videosorveglianza
    12. latviešu(89.63 KB - DOCX)Nouda
      Videonovērošanas politika
    13. lietuvių(91.02 KB - DOCX)Nouda
      Pareiškimas dėl privatumo: stebėjimas vaizdo kameromis
    14. magyar(94.33 KB - DOCX)Nouda
      Adatvédelmi nyilatkozat: videokamerás megfigyelés
    15. Malti(96.27 KB - DOCX)Nouda
      Stqarrija ta privatezza: sorveljanza bil-video
    16. Nederlands(94.7 KB - DOCX)Nouda
      Privacyverklaring: videobewaking
    17. polski(96.93 KB - DOCX)Nouda
      Oświadczenie o ochronie prywatności monitoring wizyjny
    18. português(92.66 KB - DOCX)Nouda
      Declaração de privacidade_Acreditação
    19. română(98.01 KB - DOCX)Nouda
      supravegherea video
    20. slovenčina(85.66 KB - DOCX)Nouda
      Pravidlá monitorovania kamerovým systémom
    21. slovenščina(73.13 KB - DOCX)Nouda
      Izjava o varstvu osebnih podatkov: videonadzor
    22. suomi(99.44 KB - DOCX)Nouda
      Tietosuojaseloste: videovalvonta
    23. svenska(93.45 KB - DOCX)Nouda
      Videoövervakningspolicy
    Etsitkö muuta kieltä, jota ei ole luettelossa?Miksei sitä ole saatavilla?
  • Tietosuojalauseke: yhteystietojen hallintatietokanta

    Saatavilla olevat kielet (22)
    1. български(52.27 KB - DOCX)Nouda
      Декларация за поверителност: База данни за управление на контактите
    2. Čeština(69.32 KB - DOCX)Nouda
      Prohlášení o ochraně osobních údajů: databáze pro správu kontaktů
    3. dansk(79.54 KB - DOCX)Nouda
      Databeskyttelseserklæring: database til forvaltning af kontakter
    4. Deutsch(67.12 KB - DOCX)Nouda
      Datenschutzerklärung: Datenbank für die Kontaktverwaltung
    5. eesti(87.11 KB - DOCX)Nouda
      Isikuandmete kaitse avaldus: kontaktihalduse andmebaas
    6. ελληνικά(72.11 KB - DOCX)Nouda
      Δήλωση περί απορρήτου: Βάση δεδομένων διαχείρισης επαφών
    7. English(87.82 KB - DOCX)Nouda
      Privacy statement: Contact Management Database
    8. español(66.33 KB - DOCX)Nouda
      Declaración de confidencialidad: base de datos de gestión de contactos
    9. français(65.67 KB - DOCX)Nouda
      Déclaration de confidentialité: Base de donnée de gestion des contacts
    10. hrvatski(65.07 KB - DOCX)Nouda
      Izjava o zaštiti osobnih podataka: Baza podataka za upravljanje kontaktima
    11. italiano(70.69 KB - DOCX)Nouda
      Informativa sulla protezione dei dati personali: banca dati per la gestione dei contatti
    12. latviešu(70.87 KB - DOCX)Nouda
      Paziņojums par privātumu: kontaktinformācijas pārvaldības datubāze
    13. lietuvių(116.06 KB - DOCX)Nouda
      Pareiškimas dėl privatumo: kontaktų valdymo duomenų bazė
    14. magyar(65.9 KB - DOCX)Nouda
      Adatvédelmi nyilatkozat: kapcsolatkezelési adatbázis
    15. Malti(76.89 KB - DOCX)Nouda
      Stqarrija ta Privatezza: Bażi ta Data ta Ġestjoni tal-Kuntatti
    16. Nederlands(72.08 KB - DOCX)Nouda
      Privacyverklaring: gegevensbank voor het beheer van contacten
    17. polski(118.14 KB - DOCX)Nouda
      Oświadczenie o ochronie prywatności: Baza danych do zarządzania kontaktami
    18. português(72.95 KB - DOCX)Nouda
      Declaração de privacidade: base de dados de gestão de contactos
    19. română(67.73 KB - DOCX)Nouda
      Declarație de confidențialitate: baza de date pentru gestionarea datelor de contact
    20. slovenčina(66.41 KB - DOCX)Nouda
      Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Databáza pre správu kontaktov
    21. slovenščina(65.54 KB - DOCX)Nouda
      Izjava o varstvu osebnih podatkov - upravljanje zbirke kontaktnih podatkov
    22. suomi(72.51 KB - DOCX)Nouda
      Tietosuojalauseke: yhteystietojen hallintatietokanta
    23. svenska(68.67 KB - DOCX)Nouda
      Meddelande om skydd av personuppgifter: kontakthanteringsdatabas
    Etsitkö muuta kieltä, jota ei ole luettelossa?Miksei sitä ole saatavilla?
  • PÄÄTÖS N:o 0015/2018 Euroopan alueiden komitean toiminnan tallentamisesta

    Saatavilla olevat kielet (23)
    1. български(98.64 KB-DOCX)Nouda
      РЕШЕНИЕ 0015/2018 относно записването на дейностите на Европейския комитет на регионите
    2. Čeština(151.98 KB-DOCX)Nouda
      ROZHODNUTÍ č. 0015/2018 o záznamu činností vykonávaných Evropským výborem regionů
    3. dansk(148.68 KB-DOCX)Nouda
      AFGØRELSE nr. 0015/2018 om optagelse af aktiviteter i Det Europæiske Regionsudvalg
    4. Deutsch(90.23 KB-DOCX)Nouda
      BESCHLUSS Nr. 0015/2018 über die Aufzeichnung von Tätigkeiten des Europäischen Ausschusses der Regionen
    5. ελληνικά(102.82 KB-DOCX)Nouda
      ΑΠΟΦΑΣΗ αριθ. 0015/2018 σχετικά με την εγγραφή των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
    6. English(221.09 KB-PDF)Nouda
    7. español(95.33 KB-DOCX)Nouda
      DECISIÓN No 00152018 sobre la grabación de actividades efectuadas por el Comité Europeo de las Regiones
    8. eesti(148.31 KB-DOCX)Nouda
      Juhatuse otsus nr0015/2018 Euroopa Regioonide Komitee tegevuse salvestamise kohta
    9. français(225.39 KB-PDF)Nouda
    10. Gaeilge(86.82 KB-DOCX)Nouda
      CINNEADH Uimh. 00152018 maidir le taifeadadh gníomhaíochtaí arna ndéanamh ag Coiste Eorpach na Réigiún
    11. hrvatski(90.67 KB-DOCX)Nouda
      ODLUKA br. 0015/2018 o snimanju aktivnosti Europskog odbora regija
    12. magyar(89.44 KB-DOCX)Nouda
      0015/2018. sz. HATÁROZAT a Régiók Európai Bizottsága tevékenységeiről történő felvételkészítésről
    13. italiano(99.47 KB-DOCX)Nouda
      Decisione n. 0015/2018 concernente la registrazione delle attività svolte dal Comitato europeo delle regioni
    14. lietuvių(146.33 KB-DOCX)Nouda
      SRENDIMAS Nr. 0015/2018 dėl Europos regionų komiteto vykdomos veiklos įrašų
    15. latviešu(89.42 KB-DOCX)Nouda
      LĒMUMS Nr.0015/2018 par Eiropas Reģionu komitejas rīkoto pasākumu ierakstiem
    16. Malti(96.77 KB-DOCX)Nouda
      DEĊIŻJONI Nru 0015/2018 dwar ir-reġistrazzjoni ta' attivitajiet imwettqa mill-Kumitat Ewropew tar-Reġjuni
    17. Nederlands(94.25 KB-DOCX)Nouda
      BESLUIT nr. 0015/2018 betreffende het maken van opnamen van activiteiten van het Europees Comité van de Regio's
    18. polski(145.69 KB-DOCX)Nouda
      DECYZJA nr 0015/2018 w sprawie nagrywania działań podejmowanych przez Europejski Komitet Regionów
    19. português(95.33 KB-DOCX)Nouda
      DECISÃO n.º 15/2018 sobre a gravação das atividades do Comité das Regiões Europeu
    20. română(100.41 KB-DOCX)Nouda
      DECIZIA nr. 0015/2018 privind înregistrarea activităților realizate de Comitetul European al Regiunilor
    21. slovenčina(133.5 KB-DOCX)Nouda
      Rozhodnutie Európskeho výboru regiónov č. 0015/2018 o zaznamenávaní činností Európskeho výboru regiónov
    22. slovenščina(87.75 KB-DOCX)Nouda
      SKLEP št. 0015/2018 o snemanju dejavnosti Evropskega odbora regij
    23. svenska(95.76 KB-DOCX)Nouda
      BESLUT nr 00152018 om ljud- eller bildupptagning av Europeiska regionkommitténs aktiviteter
    Etsitkö muuta kieltä, jota ei ole luettelossa?  Miksei sitä ole saatavilla?
  • Privacy statement Network for former members

Jaa :
 
Back to top